Luisterboek verkiezingsprogramma

De VVD Nijmegen heeft haar verkiezingsprogramma ‘Lokaal VVD stemmen. Heel Normaal.’ reeds vastgesteld. Naast een versie op papier biedt de partij nu ook een luisterboekversie van haar programma aan.

Fractievoorzitter en lijsttrekker Inge van Dijk vindt het belangrijk dat het verkiezingsprogramma voor iedereen toegankelijk is: “We willen graag dat iedereen toegang heeft tot onze visie voor de toekomst van Nijmegen. Daarom hebben wij ons verkiezingsprogramma ingesproken en er een luisterboek van gemaakt. Mensen die minder goed kunnen lezen of zien, hebben nu de mogelijkheid om de standpunten van de VVD te horen. Want VVD Nijmegen is er voor iedereen.”

Het luisterboek is maandag 18 december symbolisch aangeboden  door Van Dijk aan Heleen Vermeulen, directeur van het MuZIEum. Heleen Vermeulen: “Wij juichen dit initiatief van harte toe. Het toegankelijk maken van documenten, zoals een verkiezingsprogramma, draagt bij aan een samenleving waar iedereen zelfstandig kan zijn. Wij hopen natuurlijk dat dit een eye-opener is voor velen!De luisterboekversie van het verkiezingsprogramma van de VVD Nijmegen is het eerste lokale verkiezingsprogramma dat in luisterboekvorm wordt aangeboden.

Via deze link kunt u het programma beluisteren: Luisterboek Verkiezingsprogramma VVD Nijmegen 2018-2022