VVD Nijmegen zoekt campagnemanager

Beschik jij over creatieve ideeën om het VVD gedachtengoed en onze plannen voor Nijmegen zichtbaar te maken? Ben jij een organisator met een hands-on mentaliteit die mensen weet te activeren en te motiveren. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkomgeving
De campagnemanager staat dicht bij de fractie van de VVD Nijmegen en schakelt in campagnetijd met het lokale netwerkbestuur. Daarnaast zijn er korte lijntjes met de regionale en landelijke campagnemanagers. Als campagnemanager ben jij de roerganger van alle activiteiten. Zowel online als op verschillende locaties in de stad. Je organiseert bijeenkomsten, activeert leden om een bijdrage te leveren en gaat aan de slag met het opstellen van een campagneplan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Wat we van je vragen

  • Je wil je inzetten voor de VVD en Nijmegen liberaler maken;
  • Je gaat aan de slag met een campagneplan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 en presenteert dit nog voor de zomer van 2021 aan de fractie en het bestuur;
  • Je weet je plannen voor de campagne om te zetten in concrete acties en weet VVD-leden in Nijmegen hier actief bij te betrekken;
  • Je bouwt een campagneteam op met enthousiaste leden en betrokken Nijmegenaren;
  • Je bent handig met social media en weet wat de nieuwste trends op dit gebied zijn;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 1 jaar, maar committeert je het liefst voor een langere periode als permanente campagnemanager.

Vergoeding en aanstelling

Je inspanningen voor VVD Nijmegen zijn op vrijwillige basis. We verwachten wel een commitment van minimaal 1 jaar en bij voorkeur voor een langere periode bij goed functioneren. We vergoeden uiteraard alle onkosten die je voor je functie maakt. Daarnaast krijg je hulp en ondersteuning vanuit het lokale netwerk en het landelijke campagneteam. Ook faciliteert de VVD de mogelijkheid om aan verschillenden trainingen en cursussen deel te nemen.

Procedure

Na een sollicitatiegesprek wordt een selectie van kandidaten gevraagd een plan van aanpak te maken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Op basis van dit plan en het gesprek wordt de nieuwe campagnemanager gekozen.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd om campagnemanager te worden voor VVD Nijmegen? Dan kun je bij ons solliciteren. Stuur je motivatie, een cv en foto naar fractie@vvd.nijmegen.nl. De deadline voor sollicitaties is woensdag 12 mei 2021. De beste sollicitanten worden uitgenodigd voor een gesprek met enkele fractieleden eventueel aangevuld met een bestuurslid. Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag 18 mei 2021 in de avond.