Bakkie Doen met Mark Rutte

Een bakkie koffie, een babbeltje maken of een selfie met de MP? Het kon zondag allemaal. Mark Rutte was in Nijmegen en ging met Nijmegenaren in gesprek over onze mooie stad.

Stipt om 12.00 uur kwam Mark Rutte aanlopen over de Daalseweg in Nijmegen. Een bakkie koffie erbij en in gesprek met de Nijmegenaren, dat was de reden waarom hij naar Nijmegen was gekomen. Een honderd mensen wachten hem op. De een had een vraag of verzoek de ander wilde een leuke selfie. Rutte maakte voor iedereen tijd.

Ook vertelde hij aan iedereen die het horen wilde waarom het zo belangrijk is komende 21 maart op de VVD te stemmen. De VVD in Nijmegen staat voor lagere lokale lasten, meer investeren in economie, een betere bereikbaarheid en meer betaalbare huur- en koopwoningen. 

Na anderhalf uur moest hij verder. Mark Rutte wenste de VVD Nijmegen heel veel succes de komende verkiezingen: "Een leuk en enthousiast team met hart voor Nijmegen. Maak er iets moois van, jullie zijn goed bezig!". Met deze woorden vertrok de Minister President naar zijn volgende afspraak.