Patrick Huliselan en Fleur Kossen stellen zich niet opnieuw verkiesbaar voor GR2018

Onze Nijmeegse raadsleden Patrick Huliselan en Fleur Kossen stellen zich niet opnieuw verkiesbaar in de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. In maart 2018 zullen zij plaats maken voor ander VVD talent.

Onze Nijmeegse raadsleden Patrick Huliselan en Fleur Kossen stellen zich niet opnieuw verkiesbaar in de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. In maart 2018 zullen zij plaats maken voor ander VVD talent. Fleur Kossen legt uit dat dit geen makkelijke keuze was: “Ik heb me straks 5 jaar lang heel hard ingezet voor de VVD in Nijmegen. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan, maar ik merk dat het steeds moeilijker te combineren is met mijn werk en privéleven. Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en heb ik aangegeven me niet opnieuw verkiesbaar te stellen.” Patrick Huliselan wil na 10 jaar actief te zijn geweest meer tijd aan zijn gezin gaan besteden: “Mijn zoon wordt ouder en ik vind het belangrijk er meer voor hem te zijn. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij de VVD, maar nu wordt het tijd om me op andere dingen te gaan richten”.

VVD-fractievoorzitter Inge van Dijk: “We zullen Fleur en Patrick gaan missen in de fractie, maar iedereen begrijpt het heel goed. We gaan nu eerst met z’n allen de campagne in, dat is voor nu het belangrijkst.”