Kandidaten gezocht

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De VVD Nijmegen is op zoek naar kandidaten die zich voor de VVD in Nijmegen willen inzetten.

Ben jij woonachtig in Nijmegen, liberaal, heb je een duidelijke mening en ben je niet bang om die te laten horen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit is het moment om je aan te melden voor de kieslijst van de VVD Nijmegen.

Hoe? Schrijf een mail naar onze secretaris Martijn Lier, hij kan je meer vertellen over de procedure >>> secretaris@rijkvannijmegen.vvd.nl

Informatie over de fractie en tijdsinvestering

De VVD fractie in Nijmegen telt op dit moment 3 raadsleden, een fractiemedewerker, 4 fractievolgers en 2 stagiaires. Zij vormen samen de fractie en zetten zich politiek in voor de VVD in Nijmegen.

Om de 2 weken op woensdag is de Politieke Avond in Nijmegen en zijn er kamerrondes waarin politieke thema’s en onderwerpen worden besproken. Aansluitend vindt dan de Raadsvergadering plaats. De fractie bereidt de Politieke Avonden voor op de woensdagavonden waarop er geen Politieke Avond is en op maandagavond voorafgaand aan de Politieke Avond.

Wil je meer informatie over de fractie of het politieke werk? Stuur dan gerust een mail en we nemen contact met je op >>> fractie@vvd.nijmegen.nl